Nieuwsbrief Najaar/winter 2016

 

Beste klant,

Het is weer tijd om de huid goed voor te bereiden op de komende winter. Daarom heb ik voor u een heerlijke arrangement samengesteld. Natuurlijk mogen we deze winter de voeten niet vergeten. Ook zij krijgen dit najaar de aandacht die ze verdienen. Lees gauw wat ik nog meer voor u in petto heb.

 Het Najaars-arrangement

Het arrangement bestaat dit seizoen uit een korte Trattemento behandeling gecombineerd met een hotstone massage van nek, schouders en rug. We starten de behandeling met een korte reiniging van het gezicht. Na de reiniging voeden we de huid optimaal met werkzame stoffen en sluiten we de deze behandeling af met een osmose masker. Door het afsluiten van de gezichtshuid met dit masker worden alle werkzame stoffen opgenomen door de huid. Tot slot verwennen wij u met een ontspannende hotstone massage van rug, schouders en nek. Na deze behandeling voelt u huid als herboren! Een weldaad voor lichaam en geest. Dit alles onder het genot van een vers kopje koffie of seizoensthee met iets lekkers. Voor dit arrangement betaalt u nu €62,50 (ipv 69,50).

 Pedicure de Luxe

Ook de voeten hebben in de winter goede verzorging nodig. Met de Pedicure de Luxe geeft u uw voeten de aandacht die zij even nodig hebben om weer helemaal te herstellen. Deze behandeling bestaat uit het knippen van de teennagels, verzorgen en reinigen van de nagelomgeving en teennagels, behandelen en verwijderen van eelt, likdoorns en kloven, glad frezen van nagels en voeten. Vervolgens sluiten we de behandeling af met een heerlijk voetenbad, scrub, voedend masker en een verzorgende voetencrème. De actieprijs voor deze luxe pedicurebehandeling is nu €32,50 (normaal €40,00).

 Producten in het (winter)zonnetje

Door de verandering van het weer zult u merken dat uw huid wat schraler en droger wordt. Daarom heb ik twee producten in het zonnetje gezet om de gezichtshuid optimaal te verzorgen. De Hydra Boost dagcrème voor alle huidtypes en de Optima Collageen crème voor met name de rijpere huid. Deze crème werkt namelijk ook verstevigend. De hele maand november 10% korting op deze twee producten.

Nieuw in de salon!! LCN SPA Hand en Nail Care

Nieuw in de salon zijn de heerlijke SPA producten van LCN. Luxe hand- en nagelverzorging op basis van oosterse geuren zoals Orchidee, Witte thee, Aloë Vera en Bamboe extracten. Een fijne verzorgingslijn die de huid van uw handen beschermt en intensief voedt.

Maak kennis met deze verzorging voor uw handen, de hele maand november 10% korting. Ook een leuk kado idee om te geven met Sinterklaas of kerst.

Het arrangement en de pedicure de luxe kunt u tot 1 januari 2017 boeken.

Mocht u nog vragen hebben kunt u mij altijd even bellen, whats-appen of e-mailen.

Graag tot ziens in de salon!

Nieuwsbrief Najaar/Winter 2016