Beste klant,

Nu de zomer voorbij is, is het weer tijd om je huid goed voor te bereiden op de koude natte dagen. Lees gauw welke heerlijke aanbiedingen er dit najaar voor u klaar staan.
 

Het najaarsarrangement
De zon heeft de afgelopen maanden veel invloed gehad op de conditie van onze huid. Belangrijk is nu de huid te herstellen om haar voor te bereiden op de komende winterse dagen. Daarom voor u de Trattemento behandeling aangepast aan uw huidconditie. Deze behandeling bestaat uit complete gezichtsbehandeling met het osmose masker. Dit masker zorgt voor een intensieve opname van werkzame stoffen waardoor de huid optimaal gevoed wordt. Dit alles onder het genot van een vers kopje koffie of seizoensthee met iets lekkers. Wanneer u op een verwarmd bed onder het masker ligt en lekker ontspannen geniet van de rustgevende muziek op de achtergrond, krijgen uw handen èn voeten een heerlijke scrub behandeling en een nagellakje naar keuze. Voor dit arrangement betaald u nu €69,50 (ipv 79,50)
 

Aktie! Pedicure de Luxe
Ook de voeten hebben deze zomer heel wat te verduren gehad. Met gevolg pijnlijke kloven en droge voeten. Met de Pedicure de Luxe, bestaande uit een pedicure behandeling en een spabehandeling (verwarmde scrub, masker en crème)geeft u uw voeten de aandacht die zij even nodig hebben om weer helemaal te herstellen. De actieprijs voor deze luxe pedicurebehandeling is nu €32,50 (i pv €40,-)
 

Massages: 15% korting!!
Op alle massages voor het lichaam en hoofd zoals hotstone, vlindermassage, Indiase hoofdmassage, klassieke hoofdmassage en klassieke lichaamsmassage krijgt u dit najaar 15% korting. Laat u eens lekker verwennen met een van deze ontspannende massages. Boek nu!!


Opruiming!!
Om weer een beetje ruimte te maken voor nieuwe dingen zijn er een aantal producten die wel tot 50%!!!zijn afgeprijsd. Kijk even op de website of vraag erna bij uw bezoek in de salon. U mag deze kans niet laten lopen!

Al deze acties gelden tot 1 december en bij de opruiming is het OP=OP!!

Nieuwsbrief Najaar 2015