Beste klant,

Een gelukkig en gezond 2017! Een nieuw jaar met weer allerlei relaxte arrangementen, aanbiedingen en acties, speciaal voor u samengesteld.

Winter-verwen-moment

Na alle drukke dagen is het even tijd om bij te komen. Daarom heb ik voor u een heerlijk verwen arrangement samengesteld. Dit arrangement bestaat uit een korte doch intensieve gezichtbehandeling bestaande uit het reinigen en het licht scrubben van het gezicht, een korte gezichtsmassage waarbij ik verwarmde stenen gebruik en verwen de huid met een hydraterend oog- en gezichtmasker, waarnaar ik de huid ter afsluiting verzorg met een hydraterende crème en serum. Terwijl u geheel tot rust komt onder de maskers krijgen de handen en voeten een fijne scrub en paraffine behandeling die de bloedsomloop weer goed op gang brengt. Hierna bent u helemaal tot rust gekomen en kunt u verzorgd de winter door. Dit arrangement kost nu €59,50 (normaal €65,-) Deze actie is geldig tot 1maart a.s.

Certificaat: Nagelreparaties en –correcties met Geltechnieken

Vorige week heb ik een cursus (teen) nagelreparaties en -correcties met gel techniek gedaan. Met deze techniek kan ik (bijna) elke nagel, zoals gescheurde, ingroeiende, getraumatiseerde en schimmel/kalknagels herstellen, repareren of corrigeren. Ook is deze techniek heel erg geschikt om een mooie french pedicure op de nagels te maken. Wilt u meer informatie hierover of heeft u nog vragen dan hoor ik dat graag.

Dimanche: voetverzorging

Het is belangrijk om in de winter ook goed voor uw voeten te zorgen. In de salon heb ik voor uw heerlijke producten van het merk Dimanche. De producten van Dimanche zorgen voor een goede vochthuishouding van de huid en richten zich op het voorkomen van infecties en schimmels. De producten kunnen ook gebruikt worden door diabetici. Voor meer informatie, vraag naar de folder over de producten. Nu tijdelijk tot 1 maart 15% korting op alle voetverzorgingsproducten van Dimanche. 

Prijswijzigingen per 1-2-2017

Met ingang van 1 februari a.s. zullen de prijzen van de behandelingen en producten licht stijgen. De nieuwe prijzen staan vanaf 1 februari op de website. U kunt ook een nieuwe prijslijst meenemen bij uw eerstvolgende bezoek aan de salon. 

14 februari: Valentijn!

Wilt u iemand verrassen met Valentijn? Geef dan eens een behandeling naar keuze van de salon kado! Uiteraard pakken wij deze mooi voor u in.

 

Met vriendelijke groet,

Brigitta Ruijter

Nieuwsbrief januari 2017