Beste klant,

Als eerste wens ik u een heel fijn en gezond 2016!

Ik hoop dat u gezellige feestdagen heeft gehad met uw familie en/of vrienden en het jaar al proostend en met misschien wel ‘goede voornemens’ hebt afgesloten. Eén goed voornemen is wel het nieuwe jaar te beginnen met een stralende huid! Want met een verzorgde huid voelt u zich goed en straalt u dit uit naar uw omgeving! Daarom heb ik voor u een heerlijke behandeling klaarstaan.

De Superboost voor de huid!

De superboost is een complete gezichtsbehandeling waarbij de nadruk ligt op de maskers voor het gezicht en rondom de ogen. De maskers zijn rijk aan verzorgende, hydraterende en verstevigende werkzame stoffen die de huid een superboost geeft waardoor zij er weer stralend en fris uitziet! Kijk voor de uitgebreide informatie over de maskers even op de website, of vraag hierna bij uw komst in de salon.

Voor deze superbehandeling betaald u nu €59,50 (i.p.v. €65,-). Deze aanbieding geldt tot 1 maart a.s.

Maand actie/aanbieding!

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk de maskers, in het begin, minimaal 1x in de week te gebruiken. Na vier weken gaat u over tot 1x in de maand of wanneer het nodig is voor de huid (kou, zonnebrand of na ziekte). Deze maand kunt u profiteren van een voordeel! Zo betaalt u voor het gezichtsmasker nu €7,50 (i.p.v. €9,95) en voor het oogmasker €3,50 (i.p.v. €6,00).

Egyptische aarde: De zon uit een potje!

Egyptische aarde van Ikos is een compacte en huidverzorgende make-up met SPF10 op minerale basis met zijde- proteïne, jojoba-olie, vitamine E en lecithine. Binnen enkele seconden biedt de Egyptische aarde van Ikos een verzorgde natuurlijke uitstraling, een teint die met de huid versmelt. Ikos biedt

Twee kleurstellingen: Naturel en Mediterraan. Deze maand ter introductie €17,50 i.p.v. €19,50.

Vernieuwde Website

Misschien hebt u het nog niet gezien, maar de website is vernieuwd. Ook kunt u daar vanaf nu deze nieuwsbrief vinden en een reactie geven. Ik zou het leuk vinden als u hier ook een reactie achterlaat.

 Prijswijzigingen per 1-2-2016

Met ingang van 1 februari a.s. zullen de prijzen van de behandelingen en producten licht stijgen. De nieuwe prijzen staan vanaf 1 februari op de website. U kunt ook een nieuwe prijslijst meenemen bij uw eerstvolgende bezoek aan de salon.

Tot slot: mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u mij een mail sturen: info@schoonheidssalontijdvoorjezelf.nl of even bellen naar: 06- 44850889

 

Met vriendelijke groet,

Brigitta Ruijter

Nieuwsbrief Januari 2016