Schoonheidssalon Tijd voor Jezelf biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van schoonheidsverzorging, lichaamsmassages en ontspanning.

Gezichtsbehandelingen – 
Heeft u weinig tijd en toch een goede huidverzorging nodig? Dan is bijvoorbeeld de korte of basis behandeling een goede oplossing. Ook is het mogelijk een complete of reinigende behandeling te ondergaan. Daarnaast zijn er gezichtsbehandelingen speciaal gericht op mannen en jongeren. Voor iemand met specifiekere wensen biedt Schoonheidssalon Tijd voor Jezelf een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Zo zijn er behandelingen die speciaal gericht zijn op bepaalde huidtypes met specifieke behoeftes, zoals antiveroudering, ontspanning, versteviging of reiniging.

Lichaamsbehandelingen – 
Bij ons kunt u ook de tijd nemen om te ontstressen: lichaamsmassages kunnen voor de nodige ontspanning zorgen. Naast de klassieke lichaamsmassage kunt u ook gebruik maken van een hotstone massage of alleen een hoofd’de-stress’massage.

Kleine behandelingen – 
Naast de gezichtsbehandelingen en de lichaamsbehandelingen kunt u bij ons ook terecht voor kleine behandelingen zoals epileren en verven van wenkbrauwen, wimpers verven, manicure en harsen.

Weldaad voor je voeten!-
Voetverzorging is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, geen overbodige luxe. Uw voeten krijgen in uw leven immers heel wat te verduren. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig de pedicure bezoekt om uw voeten verzorgd, gezond en in conditie te houden. Bij Schoonheidssalon Tijd voor Jezelf heeft u keuze uit 3 soorten behandelingen: basisbehandeling, luxe behandeling en een Wellnessbehandeling