Collageen gezichtsmasker

Het collageen gezichtsmasker is een soepel masker vol met werkzame stoffen, zoals Vitamine A, Vitamine E, plantaardig collageen, Aloë Vera en Groene thee.
Deze werkzame stoffen zorgen ervoor dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Daardoor blijft  de huid beschermd tegen schade van buiten af en behoudt zij haar natuurlijke elasticiteit, fijne lijntjes en rimpeltjes zullen vervagen. Ook zorgt zij voor het op peil houden van het vochtgehalte in de huid. Dit masker is voor ieder huidtype geschikt. De perfecte oplossing voor een jeugdige en stralende huid!

Col­lageen is het belangrijkste bestanddeel van het bindweefsel in onze huid. Het is een plakkerige eiwit  met een vezel­struc­tuur die verantwoordelijk is voor de vastheid, elas­ticiteit, glad­heid, hydratatie en vernieuwing van onze huid­cellen.
Col­lageen samen met elas­tine vor­men een ‘elastisch netwerk’ in onze diepere huid­laag (dermis) die de werking van fibroblasten (zorgen voor de aan­maak van eigen col­lageen)ondersteunt. Boven­dien heeft col­lageen de eigen­schap zich te verbinden met water zodat het vocht­ge­halte in de huid op peil blijft.

 

Voordelen van het collageen masker:

Stimuleert de natuurlijke collageen aanmaak

Zorgt voor een natuurlijke stralende huid

Verminderd donkere kringen en wallen

Verzacht de huid

geeft de huid zijn natuurlijke elasticiteit terug

Verstevigd de huid

Optimale hydratatie

Activeert celvernieuwing

Anti-aging

100% plantaardig

98% opname van de werkzame stoffen

Gebruiksaanwijzing:

-Huid goed reinigen, eventueel licht scrubben.

-Verpakking open knippen en het masker voorzichtig uit de verpakking halen (zit veel vocht in).

-Breng het masker op het gezicht en druk hem voorzichtig aan.

-Laat het masker 20 tot 30 minuten intrekken, indien nodig kunt u tussendoor nog extra werkzame stoffen aanbrengen.

-Na het verwijderen van masker gezicht laten drogen en een dag of nachtverzorging aanbrengen.

 

Niet gebruiken bij:

-Overgevoeligheid van één van de werkzame stoffen

-Branderig gevoel of roodheid van de huid

-huid met eczeem

-beschadigde huid

-verbrande huid

Collageen oogmasker

Heeft u last van wallen en/of donkere kringen onder de ogen? En verschillende oogcrèmes hiertegen  geprobeerd? Probeer dan eens het Collageen oogmasker pads. Deze vochtige pads zorgen naast de juiste verzorging van de ogen ook dat wallen en/of donkere kringen onder de ogen verminderen of zelfs soms volledig verdwijnen.

Het collageen oogmasker is een intensief voedend oogmasker tegen wallen, donkere kringen, rimpeltjes en verslapping van de huid. De rijke samenstelling (o.a. collageen, hyaluronzuur en zeewier) van de oogmasker pads zorgt voor een directe werking en zichtbaar resultaat. Het stimuleert de collageen productie, verbetert de elasticiteit en herstelt de vochtbalans van de huid. Het oogmasker werkt verkoelend en geeft een instant lifting effect.

Door de one-way absorptie techniek van het collageen oogmasker worden alle verzorgende ingrediënten voor meer dan 98% opgenomen in de huid. Dit in tegenstelling tot standaard crèmes maskers, hierbij bereik je dit effect namelijk pas na een paar behandelingen.

Als u onder de zonnebank bent geweest, of op vakantie en, ondanks veel zonnebrand smeren, toch verbrand bent rondom de ogen, ook dan zijn de oogmaskers  ideaal! De pads zijn kouder dan onze lichaamstemperatuur en geven daarom een enorme verlichting van de pijn en jeuk. Door de verbrande huid goed te hydrateren kan deze ook sneller herstellen en is de kans op vervellen kleiner.

Gebruik :

1) Reinig en droog de huid rondom de ogen

2) Breng het masker onder de ogen aan en laat het 20-30 minuten inwerken

3) Verwijder het masker en masseer (licht kloppend) het gebied rondom de ogen

5) Breng dan oogverzorging aan.

Niet gebruiken bij:

-Overgevoeligheid van één van de werkzame stoffen

-Branderig gevoel of roodheid van de huid

-huid met eczeem

-beschadigde huid

-verbrande huid